Meer Coaching

Visie en missie

Hallo daar!

Mijn naam is Miriam, moeder, vriendin, partner en sinds april 2021 officieel werkzaam als coach.
Sinds 2007 ben ik al werkzaam in de kinderopvang, inmiddels heb ik de functie als pedagogisch medewerker mogen uitbreiden naar pedagogisch kindercoach, binnen de kinderopvang.

In mijn werkzame jaren in de kinderopvang kreeg ik vaak opvoedkundige vragen vanuit ouders en leraren. Wat vond en vind ik het fijn om mee te zoeken naar een antwoord, een helpende hand te kunnen bieden bij de zoektocht naar wat werkt en het kind, of zelfs het gehele gezin vanuit haar eigen kracht te zien groeien.

Om mij hier verder in te specialiseren heb ik de opleiding tot kind- en gezinscoach gevolgd en sinds april ’22 gediplomeerd kind- en gezinscoach. Zo kan ik mij, naast mijn pedagogisch visie, mij nog meer verdiepen en u dus nog meer van dienst zijn.

Ook ben ik sinds maart 2021 gediplomeerd budgetcoach en wat vind ik het fijn om nu onder mijn praktijk naam ‘Meer Coaching’ te mogen bewegen om u te ondersteunen.

Praktijk Meer Coaching, waarin ik net dat beetje meer wil geven aan coaching. Niet enkel het begeleiden bij de hulpvraag, maar ook kijken naar het geheel.
Want wanneer een traject tot een goed eind wordt gebracht, wanneer een ander weer het licht kan zien, meer rust ervaart en de harmonie binnen een huishouden is herstelt, geeft mij dat ook net dat beetje meer warmte en weet ik dat zij een fijner leven tegemoet gaan. Daar doe ik het voor!

Daarnaast ben ik de samenwerking aangegaan met collega Marli v. Hassel van Bokx Kindercoaching. Wij hebben samen de súper toffe ‘Talententraining’ mogen ontwikkelen, welke wij met plezier en liefde geven aan kinderen op scholen, maar ook aan volwassenen zodat zij vervolgens zelf aan de slag kunnen met deze training.

Mocht u kiezen voor coaching door mij, vanuit Praktijk Meer Coaching, kunt u rekenen op:

  • Mijn tijd en volledige aandacht.
  • Vertrouwen in elkaar.
  • Volledige discretie, alles wat door u wordt gedeeld, wordt volledig vertrouwelijk verwerkt en bewaart volgens de geldende regels van de AVG-wet.
  • Kennis en kunde van de aangeboden diensten welke steeds zal worden vernieuwd en uitgebreid.
  • Een fijne samenwerking met een coach die bereikbaar is wanneer u haar nodig heeft.
  • Heldere, duidelijke tarieven, geen kleine lettertjes, wel passend in uw situatie.
  • Een klachtenprotocol volgens de geldende regels van de beroepsverenigingen waar Praktijk Meer Coaching bij is aangesloten.