Gezinnen

Samen of alleen een workshop of training volgen.
Na een scheiding of verlies van een dierbare kan het erg prettig zijn om met de nieuwe gezinssamenstelling een workshop of training te volgen. Elkaars emoties leren herkennen en elkaar de ruimte geven om deze emoties ook te mogen uiten.

**********

Jouw kind heeft last van onzekerheid, door een gebeurtenis, doordat het wordt gepest, faalangsten, noem maar op.
Dat kan op den duur de sfeer binnen een gezin redelijk tot 0 laten zakken, want wat moet je hier nu mee?

**********

(pré)Pubers, gek wordt je er van! Waar halen ze hun denkwijze vandaan? Zo heb je ze toch niet opgevoed? Nee natuurlijk niet, maar wist je dat het denkvermogen van een puber terugzakt naar dat van een peuter? Heerlijk op zichzelf, weinig rekening houden met wie dan ook binnen het gezin, klinkt dit bekend? Laten we er dan eens samen over sparren en er een workshop pubers leren kennen tegenaan gooien.

**********

Wist je trouwens dat jouw eigen angsten en onzekerheden meer invloed op jouw kinderen kunnen hebben dan je zelf had bedacht?
Angst- en stress beheersing voor volwassenen zou daarom ontzettend kunnen bijdragen om jouw invloed positief te veranderen en/of vergroten binnen jouw gezin en opvoeding.

**********

Al deze situaties hierboven, been there, done that!
Geen prachtige van papier afgeplukte informatie; workshops en trainingen gebaseerd op eigen ervaringen. Dat werkt pas echt, voor mij en zeker ook voor jou!